Historie

Om LAK Studios

LAK Studios er en ny måde at opleve en indspilningsproces på. Med mulighed for professionel indspilning i flere forskellige højkvalitetslokaler, samt plads til at skrive på sin musik og slappe af i processen, udgør det et af de varmeste steder at få lavet dit næste projekt.

Historie

LAK Studios startede som en ide imellem tre venner der gik på samme studie. Efter mange samtaler ved middagsbordet, og lange sessions med brainstorms, tog en plan stille og roligt form. Da alle tre så skulle til at finde sig et afslutningsprojekt til skolen, slog de sig sammen og satte sig for at bygge et studio med en vision om at ændre måden man gør tingene på i musikbranchen. Med hver deres opsparing, pulje af grej, og en masse gå på mod, gik de i gang med søgning af lokaler. Til sidst besluttede de sig for at slå sig ned i Albertslund, på Herstedvang 3 i et næsten 300 m2 stort lokale. Lokalerne som var gamle kontorlokaler blev hurtigt revet ned, og så begyndte opbygningen af LAK Studios.

Eftersom projektet havde et begrænset budget, besluttede de tre teknikere sig for selv at bygge hele studiet. Efter lange sessions med akustikeren Jan Voetmann blev plantegningerne stille og roligt færdige. Herefter fulgte mange hårde arbejdsdage med værktøj i hånden i stedet for instrumenter.

Det lyder som en hård omgang, men spørg man hvilken som helst af de tre venner, så var det, det hele værd.

Teknikere

Rasmus Kristensen
Founder/tekniker

Rasmus Kristensen er en person med et konstant højt og positivt energiniveau. Rasmus Har selv spillet i forskellige rock og pop bands, og det skinner tydeligt igennem i hans forståelse af alle delene af en musisk produktion. Han er ikke bange for at prøve musikkens grænser af for at finde det som ender med at blive RIGTIG fedt.

Den personlighed Rasmus bringer med sig i studiet, ligger et klart fundament for en af de fedeste og mest produktive studieoplevelser man kan få sig.

Kontakt Rasmus

Claudio Andersen
Founder/tekniker

Claudio Andersen startede sin rejse i lydens verden som Rock/Metal guitarist, men har siden hen åbnet sin verden op for mange andre genrer. Efter en del projekter på hjemmebane i distortionguitarenes verden, er det også blevet til mange projekter i genrer som Fks. Hip Hop, Pop, Funk og Jazz.

Claudio er en tekniker som er meget styret af det emotionelle udtryk i et stykke musik, og forstår at sætte sig ind i et projekts budskab og sørge for at teknikken følger med og forstærker det.

Kontakt Claudio

Mikkel Larsen
Founder/tekniker

Mikkel Larsen er en tekniker med et uhyre bredt erfaringsbælte. Han har lavet det meste fra indspilning af rock, jazz og klassisk, til opsætninger og afviklinger af teater lyd og lys.

Mikkel er på alle de rigtige måder en helt oprigtig og passioneret lydnørd. Den konstante stræben efter det perfekte endelige resultat samt den store viden om fundamentet for det, gør ham til en af de dygtigste unge teknikere i landet.

Kontakt Mikkel